Överskåpen monteras på skena

Överskåpen hängs upp på en väggmonterad skena, vilket underlättar monteringen avsevärt. Skåpen hamnar automatiskt i en perfekt linje när skenan sitter på rätt plats och man behöver inte fästa varje skåp för sig. Inga extra förstärkningar krävs, då väggens bärande delar räcker till.

Mekanismer av högsta kvalitet från österrikiska Blum

Alla lådor är försedda med Tandembox-skenor med mjukstängning. Sidohängda dörrar har Blumotion-gångjärn med mjukstängning och luckor som öppnas uppåt förses med Aventos-mekanismer. Även dessa såklart med mjukstängning.

Fukttåliga material

Alla ytor där stommarna är extra utsatta för fukt i köket tillverkas av specialbehandlat, extra fuktskyddat skivmaterial som sedan kläs med slitstarkt melamin. Detta ger en överlägsen konstruktion med mycket lång livslängd.

Rätt mått på millimetern

I våra kök är allt 100% skräddarsytt (om du så vill): Alla mått på stommar, luckor, lådfronter osv kan anpassas helt efter just dina önskemål. Hos oss existerar inte passbitar som en nödvändighet på grund av fasta mått på köket, utan dessa använder vi endast om t ex väggarna skevar en aning så man inte har samma mått ute vid lådfronten som inne mot väggen.